FungaXT

FungaXT - ефективен третман за ноктите габа

err_cena przed_24
err_cena po_24
Купи сега

FungaXT - целосно безбедни и природни состојки и веднаш го елиминира непријатните симптоми

  • FungaXT создава бариера за животна средина на кожата, која не дозволува рестартирање на габични инфекции
  • Елиминацијата на 89% од црвен осип, пукање и лупење на кожата на третиот ден од третманот
  • 99,9% враќање на здрав изглед на кожата и ноктите, крајот на чешање или други иритација во една недела
  • купи сега

FungaFix Оваа иновативна фармаколошки откритие елиминира не само на симптомите, но, исто така, причина за појавата на непријатни чувства,


FungaFix Јас дефинитивно би препорачуваме на сите мои пациенти, и јас го делам овој напредок со моите колеги.

Буквално уништува бактериите молекули во однос на Едноставен, а во 10 од 10 случаи подобрување забележана кај пациенти.

  • Прополис - можност за блокирање на повторното појавување на габа.
  • Листовите Primrose - има лековита, смирувачки и средства за дезинфекција. Способноста да се блокира повторното појавување на габа.
  • Тасев - нормализира спиење и раздразливост исчезнува и убива 100% габични мицели во погодената област
  • Ливадско цвеќе - се совршена кожа, косата и ноктите

FungaXT

FungaXT - ефективен третман за ноктите габа

err_cena przed_24
err_cena po_24
Купи сега